hidup

Cara Keras untuk Menjana Hidup yang Mudah

Ketagih … itulah yang kebanyakan orang memanggil saya. Saya menganggapnya lebih dari satu obsesi. Saya membuat hidup sepenuh masa dengan melakukan sesuatu yang sangat saya gemari. Saya tidak meminta maaf, dan biasanya saya yang ketawa sepanjang perjalanan ke bank. Ramai orang tidak menganggap apa yang saya kerjakan; apa sahaja yang memberi anda rumah yang bagus dan kereta yang bagus: Saya akan mempertimbangkan profesion.

Saya tidak selalu berjaya seperti sekarang; Dulu saya seperti anda .. menatal internet mencari “ downlaod mega888 game on here !! jalan keluar tersembunyi” atau “tiket emas” hanya sesuatu yang akan memberi anda masa dan wang untuk memberi anda dan keluarga apa yang mereka layak, tetapi tidak mengambil 40 jam seminggu dan tidak menyedihkan jiwa anda. Baiklah, bangun, dan selalu ingat “Anda harus mengeluarkan wang untuk menjana wang!”

Baiklah sekarang yang telah dibersihkan; langkah seterusnya ialah melaburkan wang anda di tempat yang betul. Terdapat banyak “skim cepat kaya” di luar sana dan kebanyakannya adalah lubang wang. Ini mungkin terdengar sangat tidak waras, tetapi membuang semua skema “bekerja di rumah” ke luar tingkap dan melihat pertaruhan sukan. Sebenarnya bukan sekadar sukan, tetapi orang kurang upaya. Orang kurang upaya telah mendapat nama yang mengerikan selama bertahun-tahun dan kebanyakan orang menggunakan cara lain ketika mereka mendengar perkataan itu. Semua akhbar buruk yang diterima oleh orang kurang upaya telah memaksa industri ini untuk merombak sepenuhnya. Tidak jarang sekarang ini untuk mencari orang kurang upaya yang menawarkan jaminan 90% kemenangan (dan inilah kicker) .. atau wang anda kembali. Anda tidak boleh kalah.

Sekiranya memilih orang kurang upaya semudah itu, kita semua akan menjadi kaya. Berikut adalah beberapa petua untuk pemula.

1. Adakah laman web yang dikendalikan oleh handicapper mempunyai nombor telefon yang berfungsi di atasnya? Ia lebih baik.

2. Adakah orang kurang upaya itu berpusat di AS? Saya mendapati bahawa orang kurang upaya yang berpangkalan di AS lebih dipercayai.

3. Perkara paling penting yang mesti ditawarkan oleh handicapper adalah peratusan kemenangan yang ditetapkan .. “atau wang anda dikembalikan” Saya menganggap ini sebagai polisi insurans saya dan saya mencadangkan anda juga melakukannya.

Ikuti ketiga-tiga langkah ini ketika memilih handicapper yang menguntungkan, dan anda pasti akan berjaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *