permainan

Cara Bermain Permainan Craps

Craps adalah permainan yang mungkin akan membuat anda sakit kepala jika anda tidak tahu bermainnya. Walau bagaimanapun, permainan ini cukup mudah difahami dan dalam masa yang singkat anda akan melihat diri anda bermain dalam talian atau di luar kasino laman web.

Cara bermain craps semudah 1-2-3. Cukup ketahui peraturan asas bagaimana permainan Download apk xe88 here dimainkan.

Berikut adalah perkara asas yang mesti anda ketahui ketika bermain omong kosong.

1. keping.

Anda melihat ini di atas meja. Sekiranya bahagian atas berwarna putih, ini bermaksud permainan sedang berlangsung dan jika berwarna hitam, ini bermaksud permainan sudah dimatikan atau belum dimulakan. Hanya perkara remeh, omong kosong adalah permainan pusingan.

2. Pemain.

Pada hakikatnya, hanya ada satu pemain yang bermain, dia disebut “penembak”. Orang yang anda lihat di sekitar meja adalah orang yang lebih baik. Mereka berada di sana untuk bertaruh hasil dari lemparannya.

3. Permainan dimulakan.

Tanda bahawa permainan bermula apabila penembak yang disebut akan melancarkan dadu dan ini adalah kali pertama permainan. Melancarkan dadu ini disebut “keluar keluar gulungan”.

4. Bermain permainan.

a. Untuk rol pertama, jika hasilnya adalah 11 atau 7, maka penembak akan menang secara automatik. Penembak akan menyimpan dadu dan akan melakukan roll out.

b. Sekiranya keputusan untuk gulungan pertama adalah 12, 3 atau 2, penembak akan kehilangan permainan. Apabila penembak kalah, ia dipanggil “craps”. Dia masih menyimpan dadu dan melakukan roll out.

c. Walau bagaimanapun, jika hasilnya bukan angka 11, 7, 12, 3 atau 2, kepingan akan dipusingkan menunjukkan warna putih yang bermaksud permainan sudah dihidupkan.

d. Apa yang akan berlaku ialah apabila penembak melemparkan dadu, dia kemudian akan memasukkan kepingan ke angka yang sesuai dengan hasilnya. Misalnya, hasilnya adalah 9. Penembak kemudian akan meletakkan kepingan di alun-alun di mana ia mempunyai 9 di atasnya. Kemudian, 9 akan menjadi apa yang kita panggil “titik”.

e. Apabila permainan sebenar akan dimulakan, akan ada peraturan yang baru. Sebagai lebih baik, anda nombor terakhir yang anda ingin lihat hasilnya adalah 7. Namun, jika anda adalah penembak, teruskan menggulung dadu sehingga pada masa itu anda akan keluar berguling dan intinya keluar. Sekiranya mata benar-benar keluar sebelum 7, maka anda pasti menang. Sekiranya 7 muncul pertama, anda pasti kalah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *