Tinjauan Ken Perak Profesional Cabutan

Jika anda memikirkan siapa yang akan dianggap sebagai pengarang yang paling terkenal dalam sistem permainan loteri yang serius, kebanyakannya akan segera mengatakan Ken Silver. Walaupun dia telah melakukan ini selama bertahun-tahun, kaedah dan ideanya masih digunakan dengan jayanya sehingga kiniĀ Pasporbet.
Ken Silver mengeluarkan sistemnya pada tahun 1991 selepas mengusahakannya selama lebih 2 tahun. Menjadi penjual terbaik, “Sistem Lotto Perak” masih mencatat rekod hari ini.
Lebih 2000 surat berita dan catatan blog oleh Ken Silver telah dibaca dan dikaji oleh berjuta-juta orang. Banyak testimoni daripada beribu-ribu pelanggannya yang berpuas hati membuktikan kuasanya memberi orang apa yang mereka mahukan. Pemain mahukan sistem yang mudah dan mudah difahami yang akan meningkatkan peluang mereka untuk menang di loteri.
Beberapa buku lain mengenai permainan loteri telah ditulis oleh Ken Silver. Satu dipanggil “Sistem Permainan Ramalan Lotto-80 Saya”. Sistem PRO Lotto Perak ? Senarai diteruskan dengan “Sistem PowerSpread Saya”. Sindiket Lotto Saya? Walaupun terdapat banyak lagi, setiap sistemnya menggunakan kaedah dan idea yang unik dari segi permainan dan strategi. Sebagai contoh, “Sistem PowerSpread Saya” mengkhusus dalam permainan Powerball di Amerika Syarikat dan Australia.
Ken Silver juga telah memulakan tapak “Profil Tersuai” untuk mereka yang merasakan mereka tidak mempunyai masa untuk memilih nombor yang sepatutnya. Laman web ini menggunakan Sistem Lotto Peraknya tetapi bukannya anda mengisi maklumat, dia akan melakukannya untuk anda.
Terdapat beberapa eBook lain yang ditulis oleh Ken mengenai subjek lain. Anda boleh mempelajari kaedah beliau untuk berjaya mengarang dan menjual eBuku anda sendiri dalam jutaan jualannya “Rahsia eBuku”.
Kami di Masterluck teruja dengan sistem Ken Silver kerana ia ditujukan kepada pemain biasa. Bersikap lurus ke hadapan, petua dan kaedahnya mudah difahami. Walau bagaimanapun, walaupun anda menganggap diri anda seorang pemain lanjutan, anda masih boleh belajar daripada sistem ini. Jika anda mengikuti cadangan Ken, pemain pemula dan lebih awal akan melihat peningkatan dalam kemungkinan mereka semasa bermain.
Aset terbesar yang dimiliki oleh Ken Silver ialah keupayaannya untuk memotivasikan diri. Percaya atau tidak, dia benar-benar mahu anda menang. Konsep bahawa orang mahu menjadi aktif adalah pusat falsafahnya. Apabila anda aktif, anda mula berasa lebih baik tentang diri anda.
Perasaan kebaikan ini berlanjutan kepada permainan loteri. Apakah perasaan anda apabila anda membeli tiket loteri? Peluang untuk menang membuatkan anda teruja. Anda mula bermimpi tentang apa yang anda akan dapat lakukan dengan kemenangan anda. Hidup terasa baik.
Ia sangat menggembirakan untuk berfikir tentang bermain loteri dengan cara ini. Dengan penuh harapan, anda menantikan lukisan seterusnya. Anda rasa anda akan menang dan walaupun tidak, anda tahu anda menggunakan salah satu sistem terbaik yang ada dan masa anda akan tiba. Sebab itu membawa kepada keseronokan untuk bermain pada masa akan datang. Jut kerana kalah, tiada rasa putus asa. Orang yang berasa putus asa ini adalah mereka yang tidak menggunakan sistem yang tersedia untuk mereka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *